lørdag 17. november 2007

Liten rapport fra Auckland, NZ

Da var vi fremme i Auckland (i går rundt kl. 13 lokal tid), etter en litt lang og strabasiøs tur fra øya "vår" på Fiji, som startet med at vi sto opp rundt 04.30 for å rekke en litt røff båttur inn til "fastlandet".

Auckland er deilig, og føles som å komme hjem - NZ virker umiddelbart som en "oppned"-versjon av Norge med nord sør og sør nord, og her er vi i slutten av mai med høysommer rett rundt hjørnet, samtidig med at julepynten er på plass i butikkene. I dag har vi vært på sightseeing, samt Underwater World - og Synne har fått en ny pingvin-venn som er ca. på hennes størrelse og ligger i senga ved siden av henne nå (bilde kommer definitivt).

Nesten synd at vi skal reise fra Auckland allerede i morgen, men da henter vi bobilen og setter kursen nordover - det blir nok en ny stopp i Auckland på vei sørover igjen...

Skal dumpe ut noen bilder i kveld/i morgen!

6 kommentarer:

Lucia sa...

Det høres ut some at baggasje har allerede begynt å vokse...med Koala og pingvin, masse skjell, m.m. Vi skal huske å kjøpe kofferter da.:=)

Unknown sa...

Har noen bilder til farmor eg skulle legge ut for pappa. Satser på at dette er rett link. Skal være to bilder av Linnea med en liten hilsen under.

http://www.flickr.com/photos/21044215@N02/sets/72157603241780467/

-Øyvind

Unknown sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Ser linken ble for lang for noen. Tallene på slutten av linken skal være 72157603241780467

Kopier linken og lim den inn i adressefeltet, men bytt ut tallene med de lenger opp i denne kommentaren.

Liv sa...

Hei Øyvind! Lenka er rett, og vi har sett på de fine bildene av Linnea. Hyggelig med en hilsen. Farmor og tante:).

Unknown sa...

Nye bilder til farmor;

http://www.flickr.com/photos/21044215@N02/