lørdag 10. november 2007

Fiji - kort status

Har oppdatert bloggen med innlegg fra Linn, Erlend og Jenny her fra Fiji. Dessverre er internett-tilgangen her nokså ustabil og i tillegg ekstremt dyr, så det må bli uten bilder i første omgang - vi kommer sterkere tilbake når vi kommer oss til NZ.

Jenny på Fiji

Vakna til sol og fuglesang i dag også. No har me hatt ei lita "økt" i bassenget. Eg sit her i skyggen med ein kopp kaffi og berre nyt livet. Ungane gjer lekser. Dei innfødte sit i skyggen under eit avacadotre og har pause i arbeidet. Dei er så vennlige, og eit nydeleg folkeslag med blomster i håret. I dag var Synne litt lei seg, då var det ei som snakka med henne og sette ei hibiscusrose bak øyra hennar. Ho var så nydeleg.

Linn på Fiji

Vi har badet i bassenget og i sjøen. Det er mange spennende ting her. Det er skikkelig fint badebasseng her. Det er mange fine sjell ned ved stranda. Det er kjempevarmt her. De første dagene fikk vi ikke is. De hadde gått tom.

Erlend på Fiji

Vi har reist med fly fra L.A. til Fiji. Jeg kryset datolinjen. Jeg mistet en dag. Jeg fant koraler på stranda. Jeg badet i sjø og basseng.

fredag 9. november 2007

Anne Marie på Fiji

Et lite livstekn frå oss også. Skulle gjerne delt denne opplevinga med mange. Fiji er ei perle. Idag er det første dagen vi føler at dag og natt passer vår døgnrytme. Skal bli spennende å oppleve å vere våken en kveld igjen. Idag har vi vore meir i vatnet enn på land, noko som har ført til solraud topp og kvite bein. Ellers bor vi i regnskogen med mango, banan, brødfrukt og kokusnøtter både i trea og på bakken rundt oss. Det er ikkje akkurat slik vi er vant til, med butikker på kvart hjørne. Alle har god tid, og har dei ikkje det vi spør etter idag så får dei det kansje i morgon eller ein annan dag, det kan ingen svare sikkert på. Det virker ikkje som det er noko fast system med reiser til og frå heller. Altså har heile gjengen det kjempebra og storkoser seg så langt.

tirsdag 6. november 2007

Elgen har fått en ny venn

Elgen har fått en ny bestevenn. Han heter Koala.

Jenny i L.A.

Vakna utkvilt etter ei god natts søvn. Stor forventning om kva dagen bringer. Etter god guiding av KJ, tok me buss til Santa Monica, gjekk barbeint i deilig mjuk sand. Fin strand så langt auga kunne sjå. Det vart inga bading for høge bølger slo mot stranda.

Erlend i Santa Monica

Vi dro me bus til Santa Monica. Vi jik til strana. De var høje bølger. Vi samlet sel (skjell). Jæj fik tøfe kot (kort).


mandag 5. november 2007

Linn i L.A.

Her er jeg downtown Los Angeles. Vi har gått tur i byen og spist pommes frites. I dag skal vi på stranda og bade litt, selv om det ikke er så veldig varmt ute. Ellers så har jeg gjort litt lekser.

søndag 4. november 2007

Los Angeles - kort status...

Da er vi vel fremme i Los Angeles, etter en utrolig lang flytur, etterfulgt av halvannen times venting på å få tildelt plass til flyet på LA flyplass, og en uendelig kø for å bli godkjent som "Visitor" av Homeland Security. Vi var på plass på hotellet og i seng rundt 24.00 lokal tid, dvs. rundt 09.00 norsk tid. Nå nærmer det seg barne-tv-tid norsk tid, og vi er nettopp ferdig med frokosten...